Domeniul Șuior

Șuiorul este prin excelență o stațiune montană de iarnă, care se remarcă mai ales prin facilitățile oferite iubitorilor sporturilor, specifice acestui anotimp. Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogoșa, cu o lungime de 3600 m, pârtiile de schi ale Complexului Șuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie. Zonele de dificultate ridicată sunt alternate în mod fericit cu porțiuni mai line, ceea ce le dă un farmec aparte și senzația permanentă pentru schiori de noutate și adrenalină.

Fără falsă modestie vă putem garanta că la ȘUIOR veți întâlni cele mai bune pârtii din zonă. Schiorii din România şi nu numai, aflaţi în căutarea unor pârtii de schi în Maramureş, sunt invitaţi să schieze la Turist Şuior.

Tabel tarife schi Șuior 2013-2014 EXTRAWEEKEND (luni-vineri) WEEKEND (sâmbătă-duminică)
ADULȚI COPII ADULȚI COPII
Urcări fără abonament 7,5 lei/ urcare 4 lei/ urcare 10 lei/ urcare 5 lei/ urcare
Abonament ”DECATOUR”/”JUNIOR 60 lei/ 10 urcări 30 lei/ 10 urcări 80 lei/ 10 urcări 40 lei/ 10 urcări
Abonament ”SKIPASS + 120 lei/ zi/ pers. 60 lei/ zi/copil 160 lei/ zi/ pers. 80 lei/ zi/ copil
SKIPASS SUPERPLUS 220 lei/ 24 ore 260 lei/ 24 ore
  • Oferta completă o găsiți accesând butonul OFERTE

Pârtiile sunt dotate cu:

  • instalaţie de producere a zăpezii artificiale pe o lungime de 3600 m;
  • instalaţie nocturnă pe o lungime de 1500 m;
  • un telescaun cu o capacitate de 1200 persoane / oră dotat cu sistem pe bază de TAG-uri;
  • 2 ratracuri de mare putere pentru nivelarea pârtiilor;

Avem și un centru modern de închiriere echipamente de schi sau snowboard dotat cu peste 250 echipamente; Staţia de plecare a telescaunului este amplasată la 50 m depărtare de terasa complexului.

Pentru începători și copii am amenajat o pârtie de 100 m lungime dotată cu baby-ski. Monitorii de schi se găsesc în sezon în permanență pe părtie gata să le descopere celor interesați tainele acestui minunat sport.

Pentru cei care nu vor, nu știu sau nu pot să schieze am amenajat pentru recreiere și distracție la Cota 1000 o pistă de tubing de 100 m. Noi vă dăm echipamentul, dumneavoastră veniți cu curajul, iar buna dispoziție și adrenalina este asigurată garantat.